Program "Priprava na porod in starševstvo 2023

OBVESTILO

Program »Priprava na porod in starševstvo 2023«

Spoštovani!

V mesecu maju 2022 prehajamo na izvajanje izobraževalno-svetovalnih delavnic iz programa Priprava na porod in starševstvo »v živo« in za manjše skupine nosečnic in njihove partnerje.

Celoten razpored srečanj najdete v zloženki »Priprava na porod in starševstvo 2022«. Prejeli ste jo ob pregledu v naši ginekološki ambulanti, dostopna je tudi na spodnji povezavi:

LOKACIJA: Predavanja potekajo v veliki predavalnici, v pritličju upravne stavbe Zdravstvenega doma Ravne, ob Suhi 11, razen srečanja »varna telesna vadba«, ki poteka v prostorih fizioterapije Doma starejših na Fari, na Prevaljah.

Zaradi omejitve števila udeležencev je obvezna predhodna prijava:

  • osebno v ginekološki ambulanti,
  • telefonsko na številki 02/8705 293, vsak delovnik, razen ponedeljka, med 8.00 in 10.00 uro (Snežana Savić, dipl.m.s.),
  • preko e-pošte: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Prosimo, da pri prijavi sporočite vaše podatke: ime in priimek, datum rojstva, številko kartice zdravstvenega zavarovanja ter e-naslov ali telefonsko številko, na kateri boste dosegljivi za morebitne kasnejše informacije.

Ker še vedno veljajo priporočila NIJZ in VLADE Republike Slovenije za omejevanje prenosa in širjenja virusa SARS CoV-2, vas prosimo, da obiščete srečanja le, če ste zdravi ter da upoštevate previdnostne ukrepe in usmeritve zdravstvenega osebja.

OBVEZNI ZAŠČITNI UKREPI:

  • vstopanje z zaščitno masko
  • razkuževanje rok pred vstopom v predavalnico,

Priporočamo vzdrževanje medosebne razdalje.

Veselimo se vašega obiska!

Bodoče mamice se lahko s številnimi vsebinami priprave na porod in starševstvo seznanite na spletni strani: https://www.zdaj.net

Aktualne informacije lahko spremljate tudi na spletnih straneh: https://nijz.si in https://zd-ravne.si