Program "Priprava na porod in starševstvo - Šola za starše" 2021

Zaradi omejevalnih ukrepov za zajezitev širjenja okužb s COVID-19 izvajamo program "Priprava na porod in starševstvo" na daljavo, preko spletne aplikacije in orodja MICROSOFT TEAMS.

Celoten razpored srečanj z vsebinskim opisom najdete v zloženki "Priprava na porod in starševstvo-2021", ki ste jo prejeli ob pregledu v ginekološki ambulanti ali na spodnji povezavi:

Za udeležbo v program Priprava na porod in starševstvo 2021 je obvezna prijava.

Prijave za udeležbo v programu, ki bo potekal v maju in juniju, zbiramo do 23. aprila 2021.

Prosimo, da vašo prijavo (osebne podatke, vaš e-naslov in telefonsko številko, na kateri boste dosegljivi za morebitne informacije), posredujete na: tel.št. 02/8705 293, vsak delovnik, razen ponedeljka, med 8.00 in 10.00 uro (kontaktna oseba: Snežana Savić, dipl.m.s., ginekološka ambulanta)  ali preko elektronske pošte na E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Opomnik z navodili za uspešno vključitev na posamezno srečanje bomo posredovali le prijavljenim nosečnicam.

Prosimo vse udeleženke programa, da se v izogib nevšečnostim vključijo na dan srečanja v spletno aplikacijo v skladu s prejetimi navodili deset minut pred začetkom predavanja (od 15.50 do vključno 16.00 ure). Kasnejša vključitev v program ne bo mogoča. 

Priporočamo udeležbo na vseh srečanjih in se veselimo srečanja z vami. Vabljeni!

Bodoči starši se lahko s številnimi vsebinami priprave na porod na starševstvo seznanite tudi na spletni strani: https:/www.zdaj.net 

DOSLEDNO UPOŠTEVAJMO ZAŠČITNE UKREPE ZA ZAJEZITEV ŠIRJENJA OKUŽB COVID-19, DA SE BOMO LAHKO ŽE KMALU SREČALI TUDI "V ŽIVO!"