Šola za starše

PROGRAM "PRIPRAVA NA POROD IN STARŠEVSTVO"  (ŠOLA ZA STARŠE)
BOMO V JANUARJU IN FEBRUARJU 2021 IZVAJALI NA DALJAVO, PREKO SPLETNE APLIKACIJE MICROSOFT TEAMS

Priprava na porod in starševstvo ima velik pomen za dober potek nosečnosti in samega poroda. Tega se zavedamo, zato smo za čas omejevalnih ukrepov za zajezitev širjenja okužb s COVID-19 pripravili posamezna srečanja preko spletne aplikacije in orodja MICROSOFT TEAMS.

Prvo srečanje »ZDRAVA NOSEČNOST« se prične 4. januarja 2021 ob 16.00 uri in se bo na isti povezavi nadaljevalo s srečanjem »ZOBOZDRAVSTVENA VZGOJA« ob 17.15 uri.

 

Na dan srečanja bomo vsem nosečnicam, ki ste se prijavile v program, na elektronski naslov poslali opomnik z navodili za vključitev na srečanje. Registracija je enostavna. Vljudno prosimo, da se za posamezno srečanje registrirate vedno 15 minut pred začetkom posameznega srečanja.

Ob prijavi na srečanje ne prižigate mikrofonov in kamer in jih tudi med samim srečanjem ne uporabljate. Komunikacijo z vami bo vzpostavila predavateljica.

Termini vseh posameznih srečanj so objavljeni v zloženki Priprava na porod in starševstvo za leto 2021, ki jo  najdete na: www.zd-ravne.si

 

Za vključitev v Šolo za starše na daljavo je potrebna OBVEZNA prijava.  Za udeležbo na  ON-LINE predavanja v januarju in februarju 2021 se lahko prijavite še do vključno 28.12.2020 preko telefona ali elektronske pošte, vsak delovnik, razen ponedeljka, med 8.00 in 10.00 uro dopoldne.

Kontaktna oseba: Snježana Savić, dipl.m.s.

Telefon: 02/8705 293

E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

 

Dosledno upoštevajmo zaščitne ukrepe za zajezitev širjenja okužb COVID-19, da se bomo lahko že kmalu srečali tudi "V ŽIVO.


Aleksandra Horvat, koordinator promocije zdravja

in zdravstvene vzgoje v ZD Ravne