Šola za starše

ŠOLA ZA STARŠE-OBVESTILO

V skladu z odredbo Ministrstva za zdravje o začasnih ukrepih za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS -CoV-2 (COVID-19) do nadaljnjega ODPOVEDUJEMO izvajanje programa Priprava na porod in starševstvo. Bodoče mamice se lahko s številnimi vsebinami, ki jih sicer posredujemo v okviru Šole za starše, seznanite na spletni strani https://zdaj.net

Aktualne informacije o SARS - CoV-2 (COVID-19) lahko spremljate na spletnih straneh https://www.nijz.si

Hvala za razumevanje! (Aleksandra HORVAT)

Da bi do trenutka, ko boste s toplino svojega objema ogreli nemočno bitje, lažje premagovali vse morebitne dvome in strahove, vas vabimo v šolo za starše, ki jo v Zdravstvenem domu Ravne organiziramo skozi celo leto.

Nosečnost je v življenju vsake ženske posebno obdobje, ki ga lahko spremlja tudi negotovost, saj je spočetje otroka in njegov razvoj do poroda in po njem velika odgovornost.

Izvajalci šole za starše želimo, da bi bil porod za vas in za vašega malčka čim lažji, vaši prvi skupni dnevi življenja pa nepozabni.

Vse dodatne informacije o šoli za starše dobite od ponedeljka do petka na telefonski številki: 02 / 8705 – 293 od 10.00 do 11.00 ure v dispanzerju za ženske.

Priporočamo udeležbo na vseh srečanjih in se veselimo srečanja z vami.

Pripravila: Aleksandra Horvat